Portfolio

Arkiv

Denne side viser de projekter jeg har lavet - hjemmesider, plakater, menukort, Qlikview osv. Mit fokus er hovedsageligt på at give brugeren en flydende og dynamisk oplevelse. Samt at benytte diverse effekter til at fremhæve det vigtige og henlede opmærksomheden på dette.

Jeg benytter meget php til at gøre siderne dynamiske og nemme at vedligeholde når der sker opdateringer samt at disse opdateringer bliver sat ind de rigtige steder, og følger layoutet af siden. Til styling er det mest CSS, dog også jQuery til at give et ekstra finish.

 • post thumb

  Restaurant Don Quijote - Hjemmeside

  Denne hjemmeside er lavet for en restaurant i Randers - den er udviklet som et opslagsværk der gør det nemt for gæsterne at få information omkring menuen, drinks, hvor restauranten ligger og andet. Hjemmesiden er udviklet hovedesagligt med HTML og tabeller, og til styling err der brugt CSS samt en lille smule jQuery.

 • post thumb

  HeroWiki - Superhero Encyclopedia

  En superhelte fan side, med information omkring alle de store superhelte. Du kan hurtigt finde det du mangler omkring de enkelte superhelte. Du kan også lave en profil og være en del af superhelte verden. Hjemmesiden er baseret på Twitters Bootstrap og er bygget op omkring HTML og Php, og styling bestående af CSS.

 • post thumb

  Doktorparkens Grill & Ishus - Hjemmeside

  Enkel hjemmeside, som er opbygget på en side for at gøre det overskueligt at finde de informationer man skal bruge, når man skal bestille grill mad. Siden bygger på Twitter Bootstrap, hvilket gør den responsive. Siden har nogle php features, som fx at den automatisk opdater åbningstiderne alt efter datoen, hvilket gør at man, som admin ikke skal ændre det hele tiden.

 • post thumb

  Restaurant Don Quijote - Menukort

  Dette er et "trifold" menukort som er lavet for en restaurant i Randers. Trifold menukort er smarte, eftersom de kan indeholde meget information og hurtigt kan give et overblik, ved at inddele informationen i kategorier. Menukortet er lavet i photoshop, hvor der blandt andet er lagt en masse effekter ind over, samt fortaget billede redigering for at fange læserens opmærksomhed.

 • post thumb

  Doktorparkens Grill & Ishus - Plakater

  Plakater, som er lavet i photoshop. Disse er lavet til at skabe blikfang på gaden og bringe budskabet ud, med gode tilbud. Reklame plakaterne er opbygget efter at de skal kunne ses på lang afstand og stadig fange læserens opmærksomhed, samt være mulige at læse på lang afstand.

 • post thumb

  NYDfesten - Hjemmeside

  Mad til alle arrangementer - Denne hjemmeside er udviklet for et firma som lever mad til alle typer af arrangementer. Siden er derfor enkelt opbygget i neutrale farver, med fokus på det vigtige budskab - at formidle menu forslag. Der er mulighed for at kontakte firmaet, samt få informationer omkring hvad de laver og hvem de er og selvfølgelig en masse menu forslag. Hjemmesiden er baseret på Twitters Bootstrap og er bygget op omkring HTML og Php, og styling bestående af CSS.